top of page

Hidromotoare 300- Folosit în România


M-am lovit de problema procurării acestor motoare pe când lucram la proiectarea unei tocători de vegetație. Bineînțeles că prima încercare a fost să caut o soluție produsă în România dar a apărut o mare problemă. Căutam un motor hidraulic cu roți dințate și cu carcasă din fontă cu o capacitate de 29-35 cmc / rev și cu o turație maximă de 2500 rpm. Mi-a fost teamă de o asamblare cu pană pe arborele principal așa că am optat pentru una cu canelură. După definirea datelor de intrare ale proiectului am trecut la căutări și m-am crucit de universul hidraulicelor.

Primul pas a fost spre vechea fabrică de la Mizil de unde nu am primit nici un răspuns. Apoi am mers către un producător din Bulgaria care îmi răspundea la mailuri din 10 în zece zile. În final deși știam că o să fie greu din punct de vedere comercial m-am îndreptat spre Turcia.

Am găsit un singur producător care făcea ceea ce aveam eu nevoie și am trimis o cerere de cotație la care mi s-au răspuns în 2 zile. Am făcut comanda pentru primele patru bucăți și am rămas surprins de răspunsul turcilor. Aceștia îmi garantau cu miile de scuze incluse, un interval de livrare de 6 săptămâni. În paralel cu mine băieții de la achiziții merseseră către italieni și primiseră termene de livrare de 12 -16 săptămâni cu prețuri duble față de turci.

Evaluarea Kazel hidraulic ca furnizor:

1. Gama de produse - extrem de diversă -au tot ce înseamnă pompe, adaptoare, motoare și rezervoare hidraulice -5 puncte

2. Termene de livrare - foarte bun - sunt sinceri și îți comunică din 10 în 10 zile statusul fabricației produselor solicitate - 5 puncte

3. Calitate - funcțională foarte bună dar că aspect nu este cea mai bună variantă. Întotdeauna italienii îți vor fura ochii cu ambalajul și laudele in timp ce turcii sunt școala veche adică pompa e vopsita in negru 4 puncte

4. Adaptare pe produs - sunt extrem de deschiși și te vor ajuta oricând cu consiliere tehnică - 5 puncte


Tocătoarea a mers excelent și din punctul de vedere al motorului hidraulic am fost foarte mulțumit. Cu un punctaj de 4.75 recomand Kazel că furnizor de hidraulice.

Recente

bottom of page